En İyi Akıllı Telefonlar Listesi 2020

En iyi akıllı telefonlar hangileri ya da hangi telefonu almalıyım gibi sorular, yeni bir telefon almaya karar verdiğimiz zaman sürekli aklımızı kurcalayan sorulardır. Bu nedenle, fazla akıl karışıklığı yaşamamanız için sizlere 2020 yılının en iyi olan telefonları ile bir liste oluşturduk. Yazımızda yer vermiş olduğumuz bu liste ile bütçenize en uygun olan en iyi telefonları kolaylıkla bulabilir ve seçim yapabilirsiniz. Listemizde yer alan telefonlar, özellikleri ve müşteri memnuniyeti en yüksek olan telefonlardan oluşmaktadır. Bu nedenle, iyi bir telefon istiyorsanız, liste içerisinde yer alan telefonlardan birini tercih edebilirsiniz.

En İyi Akıllı Telefonlar Arasında İhtiyacınız Olanı Bulun

Akıllı telefonlar, farklı fiyat aralıkları ile sunulmaktadır. Gün geçtikçe farklı gelişmiş özellikleri ile bizlere sunulan akıllı telefonlar, oldukça yüksek rakamlar ile karşımıza çıkmaktadır. En iyi akıllı telefonlar, özellikleri hemen hemen aynı olsa da farklı markalardan oluştukları için farklı ücretlere sahip olmaktadır. Akıllı telefonlar, sahip oldukları özellikler ve sağlamış oldukları kolaylıklardan dolayı artık bir ihtiyaç haline gelmiştir. Bu nedenle de ihtiyaçlarımızı en iyi şekilde karşılayabilmesi için en iyisini isteriz. Fakat, yüksek fiyat durumları buna bazen engel olabilmektedir. Bu nedenle, bizler sizin için bütçe durumlarına göre en iyi olan telefonları sırası ile listeledik. Bu sayede, bütçenize en uygun lan akıllı telefonu kolaylıkla bulabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı En İyi Akıllı Telefonlar

En iyi akıllı telefonlar için oluşturmuş olduğumuz listenin başında, uygun fiyata sahip olan akıllı telefonlar yer almaktadır. Eğer, bütçenizi fazla zorlamadan en iyi akıllı telefona sahip olmak istiyorsanız, bu liste içerisinde yer alan akıllı telefonlardan birini tercih edebilirsiniz. Buna göre fiyat bakımından en uygun ve en iyi olan akıllı telefonlar şöyledir:

Samsung Galaxy A01:

Samsung tarafından sunulan bu model en iyi akıllı telefonlar arasında yer almaktadır. İyi özelliklere sahip, bilindik bir marka ve uygun bir telefon olsun istiyorsanız, bu telefonu tercih edebilirsiniz. Özellikler:

 

Samsung Galaxy A10:

Samsung tarafından sunulan bir diğer telefon modeli Galaxy A10 modeli, uygun fiyata alabileceğiniz iyi telefon modellerinden biridir. Bu modelin özellikleri ise şöyledir:

 

Xiaomi Redmi 8A:

Xiaomi markası, son yılların en çok beğenilen ve tercih edilen telefonları arasına girmiş durumdadır. Oldukça başarılı telefonlar sunan markanın bu modeli de uygun fiyata alabileceğiniz, En iyi akıllı telefonlar arasında yer almaktadır. Xiaomi Redmi 8A modelinin özellikleri şöyledir:

 

Orta Fiyatlı En İyi Olan Akıllı Telefonlar

Akıllı telefonlar farklı markalar ve farklı fiyat aralıkları ile bizlere sunulmaktadır. Durum bu olunca da bütçemize en uygun ve en kaliteli olan telefonlara yönelmek durumunda kalıyoruz. Sizin için hazırlamış olduğumuz listede en uygun fiyata sahip olan telefonları verdik, şimdi ise orta fiyata sahip olan telefonları sunuyoruz. Orta fiyatlı en iyi akıllı telefonlar şöyle:

Huawei P40 Lite:

Huawei markası tarafından sunulan oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan bu telefon, en iyi modeller arasında yer almaktadır. Fiyat bakımından biraz yüksek olan bu modelin özellikleri şöyle:

 

Honor 20:

Honor markası tarafından sunulan bu model, oldukça beğenilen modeller arasında yer almaktadır. En iyi akıllı telefonlar arasında yer alan bu model, orta fiyatlı olarak size sunmuş olduğumuz ikinci akıllı telefondur. Honor 20 akıllı telefonunun özellikleri şöyle:

 

Xiaomi Mi 9T:

Xiaomi markasının sunmuş olduğu model, oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Kullanıcılarından hep olumlu geri dönüş olan bu modelin ön kamerası kızaklı bir sisteme sahiptir. Yani dilerseniz, gizlenebilir ya da ortaya çıkabilir. En iyi akıllı telefonlar arasında bulunan ve Xiaomi tarafından sunulan bu modelin özellikleri şöyle:

Yüksek Fiyatlı En İyi Olan Telefonlar

En iyi akıllı telefonlar listemizde sıra, fiyatı oldukça yüksek olan modellere geldi. Akıllı telefon ihtiyacı için oldukça yüksek bir bütçe ayırabilenler, bu liste içerisinde yer alan telefonlardan birini tercih edebilir. Oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan bu telefon modelleri şöyle:

Xiaomi Mi 10:

Xiaomi markası tarafından sunulan bu model, uzaydan dahi bir fotoğrafı çekebilmenize olanak tanıyor. Oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan kamera ve diğer özellikleri ile en beğenilen telefonlardan biridir. Gelelim diğer özelliklerine, Xiaomi Mi 10 akıllı telefonun özellikleri şöyle:

 

Oppo Reno 10x Zoom:

Oppo markası tarafından sunulan bu model, özellikleri ile dikkat çekmektedir. En iyi akıllı telefonlar arasında yer alan bu model, gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir modeldir. Fiyat bakımından oldukça yüksek olan bu model özellikleri ile bunu karşılamaktadır. Oppo Reno x Zoom özellikleri şöyle:

 

Samsung Galaxy Note 10:

En iyi akıllı telefonlar listemizde, size önereceğimiz bir diğer telefon da Samsung Galaxy Note 10 modelidir. Geniş ekran özelliği sayesinde yapmak istediklerinizi kolaylıkla yapabilişiniz. Oldukça konforlu bir kullanıma sahip olan bu modelin özellikleri şöyledir:

En iyi akıllı telefonlar listemizde, sizlere farklı fiyat aralıklarına uygun telefon modellerini ve özelliklerini sunduk. En uygun olan telefon modellerinden en pahalı telefon modellerine kadar aradıklarınızı kolaylıkla bulabilirsiniz. Akıllı telefonda aradığınız özellik eğer çekim yani kamera özellikleri ise sizler için hazırlamış olduğumuz, en iyi kameraya sahip telefonlar yazımıza göz atabilirsiniz.

Exit mobile version